Over ons

Mijn naam is Jan van Hulst van de firma Systo. Met ingang van 13 juni 2013 heb ik deze webwinkel overgenomen van de Verandamakerij MarCon uit Mijdrecht. Deze webwinkel is een goede aanvulling op de al bestaande producten van Systo. Systo is gespecialiseerd in carports en overkappingen. Voor meer informatie zie mijn website www.systo.nl

Zelfbouw veranda's

Systo zelfbouw terrasoverkappingen/veranda’s zijn de perfecte aanvulling op uw terras. Ze zijn niet alleen eenvoudig te plaatsen inclusief een duidelijke montagehandleiding maar ook een bescherming tegen regen en weersinvloeden en zijn echte juweeltjes om te zien. Top Design dus. In combinatie met het uitgebreide assortiment van accessoires en vele kleurkeuzes past u uw Terrasoverkapping/Veranda eenvoudig harmonieus aan en... nog eens zeer betaalbaar ook!

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken van onze Terrasoverkappingen en Veranda‘s. Onze terrasoverkappingen worden gekenmerkt door een hoge functionaliteit en een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen, zoals A-klasse gecertificeerd hout en/of aluminium, gehard gelaagd glas of Polycarbonaat kunststof dakplaten verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Op al onze Terrasoverkappingen/Veranda’s krijgt u 10 jaar garantie.

De techniek

Al onze Terrasoverkappingen/Veranda’s zijn voorzien van een hoge kwaliteit kunststof dakbedekking of gelaagd glas (gelaagd veiligheidsglas). Natuurlijk, elke Terrasoverkapping/Veranda kunnen wij voor u in de schaduw zetten d.m.v. onze geavanceerde opschuifbare zonwerings-gordijnen gemonteerd aan het plafond.

Uit voorraad leverbaar

Via de webshop kunt u onze zelfbouw pakketten aanschaffen. Maak een keuze uit één van onze producten, selecteer de gewenste maat en bestel uw veranda, balustrade of carport direct online. Een pakket wordt geleverd inclusief handleiding en materiaal.

Complete veranda pakketten om zelf te bouwen

Zelfs in Nederland kunt u genieten van het buitenleven en dat fijne vakantiegevoel gewoon thuis beleven met een veranda op maat die u met eigen handen eenvoudig kunt plaatsen. Beschut tegen de zon, regen en wind kunt u het hele jaar genieten. En met een warmtestraler kunt u zelfs in de winter lekker buiten zitten op uw overdekte terras.

De overkapping zorgt dat uw spullen zoals tuinmeubelen en kussens lekker droog blijven, fietsen en bromfietsen staan beschut en ook de was kunt u buiten drogen. In ieder geval genoeg redenen om ervoor te kiezen zelf een veranda te bouwen of door ons te laten plaatsen.

Maatwerk

Naast een aantal standaard pakketten leveren wij ook maatwerk. Wij kunnen de volledige montage voor U uitvoeren. U kunt contact met ons opnemen via het formulier, of even bellen naar 078-6821253 om de afmetingen en voorkeur van houtsoort, aluminium, kleur etc. door te geven en u ontvangt vrijblijvend van ons een prijsindicatie.

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij bij u thuis langs komen om de situatie te bekijken en de veranda in te meten en tegelijkertijd kunnen wij u een impressie geven door middel van onze schaal modellen en afbeeldingen die wij mee brengen van de veranda's die wij inmiddels al gemonteerd hebben bij onze klanten.

Houten veranda met eiken palen Maatwerk veranda Aluminium overkapping
Systo Systems
KvK: 24354210 - BTW: NL057292577B01
Zelfbouw veranda's © 2019
Design by Dymago™