Extra aanbieding

Zeer scherpe prijzen op al onze houten veranda's.

 

Aanbiedingen
Veranda: aluminium 300x150cm
€1.386,08 €970,25
1 van 5 sterren!
Veranda: aluminium 300x200cm
€1.536,29 €1.120,82
Veranda: aluminium 300x250cm
€1.686,52 €1.230,39
Veranda: aluminium 300x300cm
€1.836,76 €1.339,95
Veranda: aluminium 300x350cm
€1.986,97 €1.447,50
Veranda: aluminium 350x150cm
€1.570,10 €1.099,07
Veranda: aluminium 350x200cm
€1.760,74 €1.283,00
Veranda: aluminium 350x250cm
€1.951,37 €1.422,72
Veranda: aluminium 350x300cm
€2.301,01 €1.675,02
Veranda: aluminium 350x350cm
€2.490,49 €1.816,39
Veranda: aluminium 400x150cm
€1.788,07 €1.251,65
Veranda: aluminium 400x200cm
€1.978,69 €1.442,67
Veranda: aluminium 400x250cm
€2.169,31 €1.582,04
Veranda: aluminium 400x300cm
€2.359,96 €1.719,39
1 van 5 sterren!
Veranda: aluminium 400x350cm
€2.550,58 €1.858,74
Veranda: aluminium 450x150cm
€1.972,08 €1.380,45

Referenties

Referenties van Klanten

Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 500x250cm

j.oly

plaatsen van een Veranda in Middenbeemster

Wij willen Martin en het team ontzettend bedanken voor het plaatsen van de Veranda bij ons.
Als eerste het bezoekje van Martin bij ons thuis. met elkaar namen we onze wensen door en d.m.v. een concept hebben wij onze keuze gemaakt. Binnen 4 weken werd het gerealiseerd en in 2 dagen tijd stond de Veranda er! Wij zijn helemaal in onze sas en kunnen er nu heerlijk van genieten.
Ik raad een ieder aan, om met Verandamakerij Marcon in zee te gaan. de service is goed en de mannen zijn zeer bekwaam.

Martin en het team, bedankt namens Jaap en Rinus Olij- Boontjes uit Middenbeemster


composiet vlonder

Paul

Vlonderplanken composiet op balkon in Zeist 

Mijn balkon ligt er na bijna een half jaar nog goed bij, de composietplanken liggen nog precies zoals ze de eerste dag geplaatst zijn. Ik ben er erg blij mee. Mijn ervaring met dit bedrijf is dan ook erg positief, echt een aanrader!! Alles netjes volgens afspraak en ook zeker proffesioneel, je merkt en ziet gewoon dat dit bedrijf weet hoe ze met composietplanken moeten werken, ook op beton!


veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat vlonder geimpregneerd. 600x250cm

Jan

Levering veranda en vlonder in Wageningen

Wij zijn zeer tevreden met de afhandeling en levering van de veranda + vlonder. Gedurende het hele traject werd contact met ons gezocht om alles zo goed mogelijk en naar onze wensen uit te voeren. De levering van alle materiaal is naar wens en vakkundig met liefde en kennis voor het vak. Aangezien wij zelf de veranda gaan plaatsen en hier geen ervaring in hebben, mag ik, voordat we gaan plaatsen, contact opnemen om het bouwproces nog eens door te nemen.
Tot zover is alles naar wens verlopen en ik heb dus alle vertrouwen in het vervolg.
Een aanrader op dit vakgebied.
Jan en Annalies, Wageningen


Hardhouten veranda 16mm polycarbonaat

Rik

zelfbouw bankirai veranda in Oegstgeest 300x300cm

Zeer positieve ervaring ook met Martin. Hij is zeer snel en duidelijk met afspraken maken via de e-mail en telefoon. Verder is hij zeer enthousiast, denkt goed mee met de klant en levert perfecte materialen voor een goede prijs!

Rik


composiet schutting antraciet

Kallan

Spoedklus schutting plaatsen in Den Haag

Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer postief! Wij hadden een spoedklus voor wat betreft het plaatsen van composiet schuttingen. Martin heeft voor ons zijn afspraken verzet zodat hij samen met zijn collega voor ons de schuttingen binnen 1 dag heeft kunnen plaatsen. Echt een topspecialist! Ze werken heel efficient en hebben een hoog doorzettingsvermogen. De volgende keer mogen ze voor mij de vlonders plaatsen en de voor - en achtertuin bestraten!

Familie Kallan uit Den Haag


Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 400x350cm

martine.meursing

Losstaande Veranda in achtertuin in Heeze

Er werd goed naar ons geluisterd bij de aanvraag voor de opdracht.
Via de mial konden de meeste afspraken gemaakt worden wat soepel verliep.
Marcon dacht mee en leefde zich in in wat wij wilden. Zo werden de balken iets robuster wat een mooie uitstraling heeft. Ik heb nog nooit een roker aan het werk gehad die zijn peuken netjes opruimde, dat gooit heel hoge punten en zegt wat over de mentaliteit. Wij zijn heel blij met de veranda en waarderen de inzet en het samenwerken van verandamakerij Marcon.
Ook wij zijn heel tevreden over de prijs en kwaliteitsverhouding.
Martine


Composiet vlonder

P.J. van Dijk

Balkon-vlonderterras in Zeist

Op de achtergrond ben ik betrokken geweest bij het 'bekleden' met composiet vlonderplanken van het hoek-balkon (bijna 24 m2) van de flat van onze zoon. Een hele opgave omdat het beton van het balkon erg onregelmatig is, en er vakkundig uitgevuld moest worden. Alles is vooraf goed doorgesproken. We hebben dankbaar gebruik gemaakt van de ervaring, tips en deskundigheid van Martin, die vervolgens het werk volledig volgens afspraak heeft uitgevoerd. Het balkon ligt er prachtig bij. Mocht iemand een vlonderterras overwegen dan raad ik deze verandamakerij van harte aan.


Balustrade hardhout kruis model 200cm   

Hofman

verandahek in Rotterdam

We zijn via Marktplaats terecht gekomen Meubelmakerij Leidsche Rijn voor een verandahek. Martin heeft ons niet alleen geholpen met het timmerwerk, maar hij was in de voorbereiding ook zeer creatief met het verzinnen van oplossingen voor de constructie en de uiteindelijke vormgeving. Erg professioneel en vriendelijk. Ik kan hen aanraden.

Tom, Rotterdam


Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 660x300cm

Wim

overkapping aan woning in Wijchen

Onze ervaring is super met dit bedrijf. We hebben een overkapping van hout aan ons huis laten maken door Martin. Martin is een vakman, met hart voor zijn zaak. Is heel enthousiast verteld met hart en ziel wat de mogelijkheden zijn als hij komt kijken en meten. Kortom wij bevelen Marcon zeker aan en zullen in de toekomst nog zeker gebruik van Martin's vakkundigheid gaan maken. Een dikke pluim.


Composietvlonder en hardhouten veranda 16mm polycarbonaat 500 x 300cm

Sjaak Seepma

Veranda aanbouw plus vlonder in Heemstede

Wij hebben kontakt met Martin opgenomen door de positieve beoordelingen die we over Martin en zijn werkzaamheden hebben gelezen op marktplaats. Tijdens de kennismaking wist Martin ons te enthousiasmeren door zijn kennis, vakmanschap en liefde voor zijn werk. Martin wil goed werk afleveren met goede materialen waar hij ook kennis en ervaring mee heeft.
Martin is zeer betrouwbaar in zijn afspraken en het leveren van materialen. Je kunt van hem opaan.
In een prettige samenwerking hebben we een prachtige houten veranda met een mooie composietvloer achter huis gebouwd waar we nog heel lang van gaan genieten.

 


Balustrade hardhout spijlen + composiet vlonder gelegd. 700cm breed x 300cm diep

Camiel

Dakterras en vlonderplanken in Hilversum

Wij wilden al een hele tijd een dakterras laten maken. Na diverse bedrijven gevraagd te hebben kwam Martin voor ons als beste uit de bus. Zijn prijs-kwaliteitverhouding was prima. De foto's van werkzaamheden bij andere klanten spraken daarbij voor zich en trokken ons over de streep. De vlonderplanken van composiet-materiaal hebben we zelf aangeschaft en Martin heeft deze keurig gemonteerd. Tevens hebben we opdracht gegeven om een maatwerk hekwerk van hardhout te maken en deze in de olie te zetten. Dit ziet er echt keurig uit. Het hekwerk zelf heeft Martin zelf via een stevige constructie gemonteerd aan de muur en de vlonderplanken. Wat ons ook erg aansprak is dat Martin goed zicht heeft op het materiaal en vooral erg trots is op zijn vak. Dit zorgt ervoor dat hij erg begaan is met het eindresultaat. Hij wil graag het mooiste resultaat leveren en heeft ons ook goed geadviseerd bij bepaalde keuzes. Martin werkt prima en zelfstandig, we konden ook onze huissleutel afgeven: geen probleem. Nu kunnen we volop genieten van ons dakterras. Laat het voorjaar en de zomer maar komen! Wil je iets in je tuin of aan je terras veranderen, dan raden wij echt aan om met Martin even om de tafel te gaan zitten!

Camiel (Hilversum)


Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 600x250cm

63ghia

veranda aan het huis in Amstelveen

Ha Martin, zaterdag was ie af. Tegels er weer in, afvoer eraan en terras schoongespoten. Ziet er mooi en robuust uit. Veel reacties van de buren en achterburen...
Zullen er vast veel plezier aan beleven, stukje tuin aan je huis en stukje huis in je tuin.....
Kom nog wel langs om wat te zien van vlonders etc.

 


Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 500x300cm

Herbert

Houten veranda in Brummen

Ik had een advertentie geplaatst op marktplaats en kwam zo in contact met Marcon. Heb een houten veranda besteld en zelf geplaatst. Prijs kwaliteit verhouding was prima! Mooi materiaal gekregen, mooie rechte palen en liggers. Wat ons betreft kun je hier prima terecht.
Fam Klaasen Brummen GLD

 


Composiet schutting

Fatna

Schutting plaatsen in Mijdrecht
Via Marktplaats kwam ik bij Martin terecht.In een woord geweldig!!!! Hij heeft bij mij de schutting geplaats en het ziet er geweldig uit! Hij weet waar hij het over heeft. En is pietje precies! En overleg staat bij hem voorop! Erg vriendelijk en sociaal. Kortom EEN AANRADER!
Groetjes, Fatna

 


Composiet vlonder bruin 

s.langenberg

Composiet vlonder leggen in Eindhoven
Via een leverancier van composiet vlonders ben ik bij deze meubelmakerij terecht gekomen voor het leggen van deze vlonder.
Aangezien het een dakterras met een onregelmatige ondergrond betrof, bleek het leggen / uitlijnen van de vlonder een grote uitdaging te zijn die door de heren met beide handen is aangepakt. Tot op het laatste moment is er erg precies en hard gewerkt en het resultaat is fantastisch! Boven verwachting. Martin is een vakman en prettig in de omgang. Ik kan iedereen zijn diensten aanbevelen!

 


Veranda dakshingles geimpregneerd 400 x 250cm

robert

Houten veranda in Mijdrecht

Wij zijn zeer te spreken over onze houten veranda.
Afspraken zijn goed nagekomen.
Tijdens de montage wilde ik nog wat dingen veranderd hebben, en dat was geen probleem.
Uiteindelijk zag alles er keurig uit.

Robert en Miranda

 


Veranda geimpregneerd 16mm polycarbonaat 300x400cm

beb

overkapping in Woerden

Net zoals mijn voorgangers heb ik een zeer positieve ervaring met dit bedrijf!
Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend en de afspraken die gemaakt waren werden stipt nagekomen.
Ook in de voorfase wordt echt met de klant meegedacht over de mogelijkheden en keuzes van materiaal en uitvoering.
Kortom een echte aanrader.

 


Hardhouten vlonder 500x300cm

ragsmara

vlonder dakterras in abcoude

ij hebben een vlonder laten plaatsen op ons dakterras(agelopen july) en zijn zeer tevreden over het resultaat! het personeel die het geplaatst hebben was zeer vriendelijk en netjes en alles is gegaan zoals we afgesproken hadden! Ook de prijs kwaliteit verhouding was zeer goed te noemen,kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf ook aan aan vrienden en bekenden!

fam uit abcoude!

 

 

Systo Systems
KvK: 24354210 - BTW: NL057292577B01
Zelfbouw veranda's © 2019
Design by Dymago™